måndag 17 maj 2010

Nytt och underbart!

Vet ni? Jag har äntligen köpt en systemkamera. Igår köpte jag den, och idag har jag premiärfotograferat. Det känns som att jag äntligen kan fotografera på riktigt. Åh vad vi kommer att trivas bra ihop jag och min kamera (och tänk vad glad mamma blir som nu får ha sin digitalkamera för sig själv...).

Om man inte har sett en kungsängslilja tycker jag att det är dags för det. Leta rätt på en, de blommar precis nu. Helt otroligt att det finns rutiga blommor. Det är som växtrikets svar på rutig målarfärg.

Och, är det inte underbart med vår? Nu tänker jag skutta iväg barfota med en glass i handen och fotografera mera.

7 kommentarer:

 1. Otroligt vackra bilder, jag hade inbillat mig att du redan hade en systemkamera! Det ska verkligen bli spännande att se dina bilder!

  SvaraRadera
 2. Ja, systemkamera är kul! Jag har tyvärr bara två analoga, så inga datorbilder. Dina bilder är fantastiskt fina! Gillar särskilt den underifrån, med solljuset.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder. En systemkamera står på min önskelista.. Vad köpte du för en?

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka underbara bilder!!! Men du har ju redan lagt upp så fantastiskt många fina bilder redan innan så jag tog oxå för givet att du redan hade en systemkamera. :-) Jag drömmer själv om att köpa en. Måste säga att alla stickbloggar och Ravelry verkligen inspierar till att ta nya, fina, härliga bilder. Som Aklejalotte undrar även jag vad du valde för modell?

  SvaraRadera
 5. Grattis till nya kameran!Vad blev det för nån? Jag har en Canon EOS350 och använder oftast ett Macro-objektiv!Då ser jag fram emot en massa vackra och inspirerande bilder här framöver!(fast det har det ju varit innan också..!)

  SvaraRadera
 6. Tack så himla mycket! Jag har köpt en canon eos 450D, den är underbar! Nu återstår bara att köpa ett macroobjektiv... :)

  SvaraRadera