onsdag 21 april 2010

Den blå färgen

Suddgummidoftande scillor och underbart mjukt garn i precis den rätta blåa färgen. Detta blir ett till par Elin. Imorgon tänker jag visa upp en kofta jag har stickat men inte hunnit fotografera än.
Dagens blommor är till mig för att jag hade projektredovisning idag och nu är helt klar med projektarbetet. Det känns hemskt bra faktiskt. Nu kan jag dessutom börja använda sjalen jag designat.
Idag blev jag otroligt förvånad. När jag cyklade hem ösregnade det, och jag hade glömt bort att det kunde regna. Tänk att det var så himla länge sedan det regnade sist, och att jag blir så förvånad. Jag menar, det är ju inte direkt första gången det regnar. Inte heller första gången jag upplever regn. När jag kom hem var jag blöt som en fisk. Nu har jag druckit varmt té och torkat upp och allt känns en smula bättre.

4 kommentarer:

 1. Grattis till det avslutade projektarbetet med redovisning och allt! Kikade på sjalen och den är jättefin, jag skulle varit galet stolt om jag hade gjort det du har!

  SvaraRadera
 2. Jag måste fråga, vad är det du pluggar till? Du har grymma bilder, du gör dina egna träattiraljer och du stickar egendesignade mönster. Vad pluggar man till då? Agronom? Ekonomiassistent? Receptarie?

  SvaraRadera
 3. Cecilia: Tack! Jag är väldigt nöjd med den. :)

  The Knitting Seaman: Haha. Jag går sista året på gymnasiet: estet, bild- och formgivning. Nu sista året har jag valt inriktning på formgivning, vilket gör att jag har sju timmar träslöjd i veckan : D

  SvaraRadera
 4. Tja, det var ju ganska logiskt då... Attans, jag som verkligen trodde på ekonomiassistent! :)

  SvaraRadera