fredag 28 juni 2013

Katt och garn.


 Idag har jag fotograferat garn åt min moster Ingrid som har Solkustens Spinnverkstad. Hassel var med och lade sig i, lägg märke till marsipantassen i bakgrunden på den andra bilden.
 Detta är verkligen ett fantastiskt garn! Jag har stickat en hel del av det och kan verkligen rekommendera det. Det bästa är att det bara blir finare och finare ju mer man använder det.
 
Ingrid och Fredrik har ställt i ordning en liten gårdsbutik (som ligger väldigt nära huset där jag bor) som öppnar någon gång i sommar, jag kommer att tala om när öppettiderna har satts. Då kan man komma hit och se på spinnmaskiner, klia får, kika in i gårdsbutiken och hälsa på mig!

4 kommentarer:

 1. Hej Linnéa!
  Var bara tvungen att säga att det var så himla kul att hitta hit till din blogg.
  Jag heter Johanna och kommer från Norrtälje men bor nu i Linköping. Vi verkar ha så väldigt lika intressen med allt vad djur (mest katter) och garn heter.
  Ska definitivt följa din blogg framöver! :)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. En katt som matchar garnet perfekt, då vet man att det är rätt:)

  SvaraRadera
 3. Men åh, vad roligt med gårdsbutik. Jag funderade faktiskt härom dagen på att det vore kul att åka dit på utflykt någon dag. Det är väl inte så himla långt ifrån Uppsala (där jag bor), eller hur?

  SvaraRadera
 4. Johanna: Hej! Vad roligt att du känner dig som hemma. Jag gillar verkligen Norrtälje, om du åker dit så kom förbi spinneriet!

  Heidi: Haha, visst är det passande? Jag och Hassel hoppas på att bilden på honom hamnar på deras hemsida.

  Manduzana: Ja, kom kom! Med buss tar det 1,5 timme till Norrtälje och sedan 10 minuter till hållplatsen Vissbole och jag kan verkligen rekommendera ett besök. Det är vackra maskiner av gjutjärn och trä från 40-talet och framåt (om jag inte minns helt fel), nära till vattnet och fina promenadvägar (jag har i och för sig väldigt vinklade åsikter eftersom alla mina barndomssomrar var på Vissbole gård...).

  SvaraRadera