torsdag 13 februari 2014

Koftan Clara finns att köpa nu!

Ja, du hörde (såg) rätt. Nu är äntligen koftan Clara översatt till engelska och finns att köpa på ravelry!

Jag hoppas att ni alla haft tålamod med mig för att detta tagit så lång tid och vill med detta säga att om jag hade behövt gå igenom detta själv hade mönstret inte funnits ute än. Många, många tack till min superhjälte till vän, Agnieszka, som har översatt mönstret, till min moster Ingrid som är orsaken till att jag började skriva mönster, till min stickgrupp som ständigt hejar på och peppar mig och till alla där ute som läser, kommenterar och är fantastiskt uppmuntrande.

Här kan man köpa mönstret:


9 kommentarer:

 1. Måste bara lära mig sticka flätor... :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin kofta!

  SvaraRadera
 3. Men varsågod! Nöje är på min sida:D

  SvaraRadera
 4. Du gör verkligen helt underbara tröjor. Är också imponerad av dem som fixar att göra mönster. Jag gillar att sticka på fri hand och det har blivit en del tröjor genom åren, men att förklara för någon annan hur det ska gå till..
  Vill tipsa den som blir sugen på att "göra eget", men som inte har tålamod att sticka en hel tröja. Så här gjorde jag om ett secondhand-fynd en kväll, till något helt eget...

  http://morochdotters.se/2014/february/kul-med-secondhand.html

  Tack för underbar inspiration!

  SvaraRadera
 5. Halloj Viffla:-) Har följt dig ett tag och tycker att du gör jättefina saker, nu över till frågan---säljer du kjolar alt klänningar och den orange tröjan på din profil bild...har du stickat den . köpt...mönster...garn...superduperläcker:-)
  Tack på förhand Marika

  SvaraRadera
 6. Kan man köpa dina mönster någon annanstans än på ravelry? Som mailad PDF? Får inte betalningen att fungera nämligen...

  /Emelie
  citronochvanilj.blogspot.se

  SvaraRadera
 7. Finns detta mönster även på svenska.
  Med vänlig hälsning
  Lena

  SvaraRadera
 8. Gah älskar alla din tröjor. Vill sticka alla! SKA sticka alla :)

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Så fina klänningar och så fina koftor! Vill gärna köpa mönster både till Siri och Clara men hittar de bara på engelska och då blir det så svårt. Finns det någonstans som jag kan köpa mönstren på svenska?

  Mvh Lena

  SvaraRadera