onsdag 31 mars 2010

Glad påsk!

Nu tar jag påsklov. I kväll åker jag till min släktgård, till mina kusiner, till nyfödda lamm, lycka, brödbak och en massa stickning. På min släktgård finns det varken tv eller internet, så här kommer inte att uppdateras förrän jag kommer tillbaka, på måndag eller tisdag. På min släktgård finns det däremot långa promenader, tysta förtrollade skogar, kaminer, gungstolar, en glasveranda, två små öar, en grånad brygga av lärkträ, en källare full av saft, sylt och torkad svamp, mostrar och morbröder, sexton kusiner (även om inte alla är där samtidigt), pussel, gitarrer, dragspel och fioler, grånade äppelträd, nyvakna krokusknoppar, knappgömmor och en ständig närvaro av mormor. Hon var den finaste.

Dagens låt är till fina, starka vännen E. Någon gång kommer du att återvända till sjunde himlen.

Glad påsk, alla!

10 kommentarer:

 1. Här går det undan - man hinner ju knappt säga hurra för himmelgarn och snygga sjalar inna det har blivit påsk. Det hörtes ut som ett otroligt mysigt sätt att tillbringa påsken. Glad påsk åt dig också!

  SvaraRadera
 2. En riktigt skön påsk till Dig!

  SvaraRadera
 3. Tak for den fine beskrivelse af et Sverige, som vi elsker og ofte genfinder på dejlige sommerrejser til vores skønne naboland. Rigtig god påske:)mette

  SvaraRadera
 4. Ha ett riktigt skönt påsklov!

  SvaraRadera
 5. Vackra bilder på vackra ägg! Ha en skön påsk!

  SvaraRadera
 6. Har snurrat runt på din blogg ett tag och är... Undrar om avundsjuk är rätt ord. (OBS! Utan att vara missunnsam! :) Så fina saker du gör. Och vilket fint garn du spinner! Och massa fina bilder! Ville bara att du skulle veta det. Grymt!

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 7. Winnerbäck är den bästa!Låter som ett underbart ställe,du tar väl med kameran i alla fall ;-) Gillar din blogg-Glad Påsk!

  SvaraRadera
 8. Glad påsk! Låter så skönt att åka iväg till en så fridfull plats...njut ordentligt.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Hej du dunderkreativa systerdotter!! Tack för nyss och glad påskfortsättning :-)
  Och roligt att ha hittat din fina blogg, ska hålla koll på..
  Stor mosterkram

  SvaraRadera
 10. Hej
  Mitt namn är Carina och jag har en alpacka gård. Undrar om du spinner för andra ?
  Skriver även för alpacka nytt och tänkte ha ett litet inslag om sländor, undrar om du kan tänka dig ställa upp på en intervju ? Om du är intresserad så kan du nå mig på carinabokbacken@telia.com. Hälsningar Carina

  SvaraRadera