söndag 18 april 2010

Utlottning!

Precis nu visar min räknare på tvåtusen enskilda besökare. Det känns helt knasigt eftersom det bara var lite mer än tre veckor sedan jag installerade räknaren. Detta tänker jag fira med en utlottning!

*trumvirvel*

Du har nu chansen att vinna en av mina handsvarvade sländor med tillhörande ull att provspinna med! Det finns några olika sländor att välja mellan, både topp- och bottentyngda, i några olika träslag och med olika tyngd. Den medföljande ullen är t.ex. babyalpacka, finull och gotlandsull.
Reglerna för utlottningen är följande: En lott för en kommentar, två om du skriver om utlottningen på din blogg och länkar hit. Dessutom vill jag gärna veta varför du läser min blogg.

Dragningen sker söndagen den 25e, om en vecka. Jag skickar iväg paketet strax efteråt, ungefär när jag har kardat klart ullen...

83 kommentarer:

  1. Hej Linnéa, klart jag vill vara med om utlottningen av en av dina vackra sländor. Om jag vinner, då kanske du kan visa mig hur man spinner också. Tänk vad roligt det skulle vara. Och varför jag läser din blogg, för att det är så spännande att se hur du kan trolla fram så fina skapelser med dina fingrar, och så för att du är du förstås :) Kram Ylva i H

    SvaraRadera
  2. Jag blev så glad när jag såg att du hade utlottning på dina vackra sländor. Tänk att få vinna en sån! Det är roligt att läsa din blogg, för du har en sån fantastisk kreativitet inom alla möjliga områden, som du skriver om på ett intressant sätt. Lägg dessutom till dina fina bilder.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag vill gärna vara med på din utlottning.

    Varför jag läser din blogg är nog för att du genom den och dess vackra foton, inspirerar med din kreativitet och ditt nyskapande. Då tänker jag t ex på din Harunisjal, som i motsats till originalet, har du gjort härligt stor. Och genom att bara använda det fina uddmönstret, har fått fram en helt ny sjal.

    Och om jag inte vinner, så spelar det ingen roll, för jag tänker fortsätta följa din blogg :)!

    SvaraRadera
  4. Hej! Jag är ny besökare här hos dig idag, och blev genast förtjust i din fina blogg med underbara bilder!
    Jag har tidigare vunnit ull som jag inte kan spinna, men om jag vinner en slända så kan jag komma igång. Dessutom avslutas tävlingen på min födelsedag, så det vore perfekt ;)

    SvaraRadera
  5. Som nyfrälst spinnare vill jag självklart vinna!
    Din blogg är en utav mina favoriter, klockren rakt igenom. Du har väldigt sofistikerad och vacker stil.

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jag är också gärna med i utlottningen. Jag har nyligen hittat till din blogg och hoppas att den ska få mig att sätta fart på att använda slända. Du och dina underbara sjalar ger mig massor av idéer och inspiration att själv sticka fler stora sjalar!

    H / Emelie

    emli (a) sverige punkt nu

    SvaraRadera
  7. Hej! Jag skulle vilja vara med i din utlottning!
    Jag hittade till din blogg för bara några dagar sedan, men är nu totalt fast! Wow, vilka vackra skapelser du har gjort! Det skulle kännas som en ära att få vara med i en utlottning!

    Jag har aldrig provat att spinna förut, men är jättesugen! Har ingen blogg än, men tänkte starta igång en inom de närmaste veckorna. Så om jag skulle ha sådan tur att jag vinner kan jag ju rapportera där hur det går med provspinnandet! :-)

    Det går att nå mig på spelsara (snabel-a) hotmail (punkt) com

    MVH Sara L

    SvaraRadera
  8. Hej. Jag hittade hit nyligen. Vackra sjalar du gör. Jag har lånat en bild med dina sländor. Hoppas att det är OK. Nu kanske det blir fler som får glädjas åt allt vackert du gör.Det var länge sedan jag spann något, det blir numera mest för att visa mina elever, kanske är det dags igen. Tittar gärna in hos dig framöver.

    SvaraRadera
  9. Jag vill gärna vinna en av dina fina sländor. Jag hittade hit i förrgår genom någons bloggtips kommer en ihåg vem. Men tyckte att din blogg verkade intressant så jag lade in den i min reader så jag skulle kunna fortstätta att följa dig.

    SvaraRadera
  10. Jag skulle gärna vinna slända och ull!
    Har precis hittat din blogg och kommer helt säkert att återkomma!

    SvaraRadera
  11. Men det är klart man vill vara med och försöka vinna en av dina fina sländor! Jag skulle tycka det var hur roligt som helst att testa att spinna med en lättare slända.

    Jag läser din blogg för att jag är intresserad av ull och av att spinna och du gör såna fina stickade alster av dina handspunna garner och så har du såna härliga kreativa foton i bloggen!!!

    Jag tänker blogga om din tävling också, men det blir nog i morgon.

    SvaraRadera
  12. Åh, vilken kul tävling! Håller tummarna att jag vinner... Jag fastnade för din blogg för ett tag sen, fick syn på en av dina vackra sjalar och tittar numera in i din blogg varje vecka. Den är jättefin!
    //Natalia
    natalia150 (snabel-a) hotmail punkt com

    SvaraRadera
  13. Hej! Vilken fin blogg du har. Ja och jag vill gärna vinna lita att spinna av. Jag hittade hit via en kommentar du gjort i Tant koftas blog.

    SvaraRadera
  14. Hej! Jag vill såklart också vara med i utlottning av dina vackra sländor! Har alldeles nyligen upptäckt din blogg och blev genast väldigt förtjust i dina vackra och väldigt stilfulla alster! Handledsvärmarna Elin står just nu högst upp på min Vill-vill-viiiiiill-lista! :)

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Jag vinner gärna en slända, för jag kan inte spinna, men skulle verkligen vilja lära mig eftersom jag tycker att resulatet blir så vackert när man stickar i handspunnen ull. Och det är därför jag läser din blogg, för att se alla vackra spetsmönster som du stickar i naturfärger, det är så inspirerande! Dessutom är du en duktig fotograf, och det förhöjer verkligen, det är sådant som gör att man fastnar för en blogg!

    SvaraRadera
  16. Vilka vackra sländor! En sån vill jag ha. Så älskar jag att läsa om vad kreativa människor gör.

    SvaraRadera
  17. Jag läser din blogg för att se alla vackra saker du gör. Det inspirerar massor att kika in här ofta! Har aldrig provat att spinna men är grymt sugen. Länkar till din tävling från min blogg.

    SvaraRadera
  18. Alltid lika trevligt att hitta en ny blogg och spinnrelaterade bloggar är extra kul! Jag älskar att spinna på slända och det är inspirerande att läsa om andras äventyr med sländorna.

    Länkar dej från min blogg också =)

    SvaraRadera
  19. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  20. Jag har nyligen hittat din blogg (såg Projektsjalen på Ravlery!) Lär fortsätta läsa för du gör så fina saker och tar så fina bilder :-)

    SvaraRadera
  21. Efter att ha suttit och läst i din blogg i går blev jag så inspirerad att jag snubblade in på spinspiration och beställde visst ett startkit... KLART jag vill vara med på en så fantastisk utlottning! Jag länkar faktiskt också via min blogg!

    SvaraRadera
  22. Det är självklart att jag vill vara med att tävla om så fin slända!

    Jag hittade just hit till din fina blogg, via en annan blogg. Jag länkar till tävlingen från min blogg.

    SvaraRadera
  23. Jag hittade till din blogg via Hon som stickar, Therese men du hamnar nu i min blogglista på Bloglovin.

    Jag vill gärna vara med på utlottning och länkar såklart!

    SvaraRadera
  24. Jag hittade din blogg via Tålamodspåsen (visst är det fantastiskt hur man kan kryssa sig fram på nätet!) Kommer att lägga den till mina favoriter. Har tyvärr ingen blogg, men deltar jättegärna i utlottningen. Blir så sugen på att försöka spinna - försökte för många år sedan, med klent resultat, men blir så inspirerad av allt man ser på nätet och är beredd på nya försök.
    Margareta i Huskvarna

    SvaraRadera
  25. Woo Hoo, klart jag vill vara med i din utlottning!
    Kan inte berätta varför jag följer din blogg, för jag hittade den precis. Men jag kan berätta varför jag kommer att följa den framöver: Så fina grejer du gör, vackra bilder, inspirerande och jag blir alltid extra glad av egenspunnet!
    Så nyfiken på dina egna sländor! Ser fantastiska ut!

    SvaraRadera
  26. Hej! Jag har följt din blog ett tag nu och den är så inspirerande. Du har vackra bilder och är kreativ inom både trä och textil. Din blog har både sensualitet och fräschör.
    Självklart skulle det vara roligt att vinna en av dina fina sländor.

    SvaraRadera
  27. Jag vill gärna vinna en slända, länkar från min blogg också!(fast jag kan inte spinna,men då får jag chansen att äntligen lära mig) Jag läser din blogg för att du inspirerar med fantastiska alster och tar vackra bilder!

    SvaraRadera
  28. hej hittade din blogg genom surfning på nätet, du är en sann inspirationskälla, härliga bilder och vackert hantverk.

    självklart vill jag vara med i utlottningen!

    SvaraRadera
  29. Skulle vara kul att prova på att spinna. Din blogg är väldigt inspirerande och dina sjalar helt underbara. Länkar också.

    SvaraRadera
  30. Jag vill vara med!

    Läser din blogg gör jag för att du har fina bilder, för att du stickar fina saker och för att det är kul att se vad du spinner.

    Har länkat till utlottningen på min blog.

    SvaraRadera
  31. Så vackra sländor, man kan riktigt känna att de luktar trä, och det tillsammans med ull... Oh, en sådan vill jag ha. Självklart vill jag vinna en och har länkat hit från min blogg.

    Jag tittar in hos dig för att njuta av fina foton, vackra skapelser och fina ord.

    SvaraRadera
  32. Oj! Ja jag vill också vara med! Jag har hållit mig ifrån att spinna genom hela min stickboom, men jag kunde riktigt bra en gång när jag var liten... Kanske är det dags att prova igen? OM jag vinner lovar jag att använda den i alla fall! Hurra!

    SvaraRadera
  33. Har precis upptäckt din blogg men du har mycket i den som intresserar mej så har lagt till dej i min lista!! Jag är nybörjare på att spinna men tycker det är hemskt roligt,lånar en slända för tillfället så klart det hade vart skoj med sin egen ,länkar med bild o hoppas på TUR!! =)

    SvaraRadera
  34. Jag vill jättegärna delta i utlottningen av dina vackra sländor. Jag hittade hit idag, via "En Skör Tråd" och jag kommer säkert att titta in flera gånger.

    SvaraRadera
  35. Hej,
    jag är mera ev en tyst läsare, hinner oftast inte att lämna kommentarer för att jag få passa på att läsa bloggar när barnen är upptagna med annat. Dina sländor är jättefina och jag skulle så klart vilja vinna en!
    Jag hittade din blogg idag när jag läste på garntussens blogg, hon nämnde utlottningen som gjorde mig nyfiken. :-)

    SvaraRadera
  36. Det här skulle jag gärna vilja vinna så jag kunde börja träna

    SvaraRadera
  37. Jag har varit här inne då och då - alltid kul att kika på vad en annan spinnerska använder sinna garner till, men jag visste inte att du svarvar så fina sländor. Jag har inte alltid varit så förtjust i att spinna på slända. Gillar spinrocken bäst, men efter jag var på kurs i förra helgen så släpte det och nu förstår jag hur det ska gå till, även om jag tragglar på i långsamt mak så är det nu mera möjligt. Har en hemmagjord slända men det är en stark underdrift att säga att de är i närheten lika fina som dina. Så därför vill jag gärna vara med i utlottningen och jag kommer att länka till din tävling på min blogg i kväll.

    SvaraRadera
  38. Vilka fantastiska sländor, klart att jag vill vinna en. Jag är nybliven sländspinnare, det måste vara en fröjd att spinna med en sådan vacker slända och då gör det inget att garnet blir lite ojämnt :)
    Jag hittade din blogg via Soapbarks länk, men kommer att fortsätta att läsa den av den enkla anledningen att jag är en stor beundrare av verkliga proffs.
    Länkar till utlottningen och lägger in dig på min blogglista i min blogg

    SvaraRadera
  39. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  40. det vore ljuvligt att vinna en av dina vackra sländor. Jag kan ännu ej spinna men jag vill så gärna lära mig! jag länkar till dig i min blogg också så jag får ännu större chans! Din blogg läser jag för att jag blir jag inspirerad av din kreativitet.

    SvaraRadera
  41. Fina Lina vill också gärna vinna. Läser bloggen gör hon för att du skriver så fint om några av de bästa sakerna i världen.

    SvaraRadera
  42. Vilken vinst , den vill jag verkligen vinna, enormt snällt av dej att lotta ut en slända som du själv gjort, vilket hantverk.
    Hoppas på tur.

    Ha de gott och må väl
    Eva.

    SvaraRadera
  43. Oj, ska du har utlotting, dom härliga sländorna dina frestar stort. Jag blev så imponerad av hur du limmade trä och lagade dom själv. En helt inspirerande blogg har du, jag har varit innom ganska länge, helt sedan Fale Artut gjorde mig uppmärksam på att den fanns. En helt klart charmig blogg !

    SvaraRadera
  44. Klart att jag vill vara med och tävla om så vackra sländor!

    Jag håller på att lära mig spinna och det är inspirerande att komma hit och se vilka fina garner du spinner, och vilka fina saker du gör av garnerna!

    SvaraRadera
  45. Det är mycket som står på min ”vill lära mig”-lista. En av saker som står högt upp är att lära sig spinna med slända. Eventuellt kan det bli aktuellt längre fram i vår. Problemet är att jag ännu inte har någon slända. Så självklart vill jag vara med i denna utlottning. Jag länkar i min blogg.
    Jag har smygsurfat här ett tag och tycker om din sida. Bra inlägg och bra blandning.

    SvaraRadera
  46. Jamenvisst, jag har alltid velat spinna och inte kunnat för min onda tumme, nu är tummen opererad och nu skulle jag kunna försöka. Men då har dottern tagit sländan och flyttat, attans, men jag älskar henne ändå

    SvaraRadera
  47. Hmmm... blev lite konstig syftning eller någon annan gramatisk konstighet ovan. Jag menade att dina sländor är helt otroligt mkt vackrare än mina. Nu har jag i vart fall lagt upp en länk på min sida.

    SvaraRadera
  48. Hej! Jag har precis hittat till din härliga blogg, som jag gärna vill fortsätta läsa.
    Jag skulle bli jätteglad om jag vann en av dina fina sländor.
    Jag lägger en länk på min blogg också (= 2 lotter) och hoppas på turen.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  49. Du har en inspirerande blogg därför är jag här och tankar inspiration då o då.
    oCH visst vill jag vara med och tävla om en så fin slända, skulle vara otroligt kul att prova att spinna.
    Jag lägger en länk på min sida.
    sinneskattens pyssliga sida.

    SvaraRadera
  50. Oh! Jag vill så gärna vara med och tävla om en fin slända! :)

    Jag ramlade in på din blogg genom ett inlägg om din tävling i en annan textil-inriktad blogg och fastnade nu totalt för din blogg, började bevaka via bloglovin på två röda :)
    <3 på ull!

    SvaraRadera
  51. Så mycket fina saker o sländorna är jättefina. En slända skulle sitta fint då jag bor mitt bland Gotlandslammen!
    Din blogg kommer jag att följa med min blogglista.

    SvaraRadera
  52. Din blogg får numera dagliga besök, verkligen fina grejer du gör. Såväl sländor som härvträn
    är såå vackra. Klar jag vill ha en slända till - sådana kan man inte ha för många av.
    /Gunnel i Täby

    SvaraRadera
  53. Oj, självklart vill jag ha en av dina vackra sländor! Jag brukar aldrig ha någon tur när det gäller sånt här, men men, jag försöker väl ändå, nån gång ska väl turen vända! *ler* Jag är stort imponerad av det du gör, och liiite avis också *ler*

    SvaraRadera
  54. Hej! Vilken fin blogg du har!
    Jag är gärna med och hoppas på tur! Tar en lott... eller hur man ska säga!

    Måste kika vidare i din blogg! Vi ses!

    SvaraRadera
  55. HEj !

    jag vill jättegärna vara med och vinna en slända.

    /åsa

    SvaraRadera
  56. Jag vill gärna vinna en vacker slända. Jag har nyss hittat till din blogg och tycker att jag får se mycket vackert, så jag kommer att fortsätta bli inspirerad hos dig.

    SvaraRadera
  57. vad spännade att kunna vinna en slända. Läser din blogg för att du gör så spänade saker och man blir inspererad av det.
    mvh
    Katrin
    mail:kn_7@hotmail.com

    SvaraRadera
  58. Att vinna en så vacker och handgjord slända vore väl kunuffen att försöka lära sig denna ädla konst. Grattis till allt fint du gör i både stickat och trähantverk.

    SvaraRadera
  59. Hej!
    Jag vill naturligtvis vara med i denna utlottning. Jag måste också passa på att säga att jag älskar att följa din blogg.Den är verkligen inspirerande!Härligt att du är så duktig på både trä- och ullarbete.
    hälsn Pernilla
    pernillasnabelahasseopunktnet

    SvaraRadera
  60. Jag vill gärna vara med:)
    Jag diggar verkligen din blogg. JAg är en sjalälskare av rang och du har stickat många fina sjalar, DU tar mkt fina bilder och har roliga idéer:)
    Lycka till m dina projekt.

    SvaraRadera
  61. Som ny läsare till din blogg har jag ännu inte så mycket att kommentera, men den är otroligt fin, bilderna är urtjusiga och allt fint du gör är inspiration av stora mått. Jag återkommer gärna, vill väldigt gärna vara med i din utlottning och länkar på min blogg.

    SvaraRadera
  62. Hej och grattis till besökar-jubiléet!! Självklart vill jag gärna vara med i din utlottning!! Jag hittade hit via Tootitoshs blogg som jag i sin tur hamnade på via Miastick!!

    SvaraRadera
  63. Har hittat dig via Ravelry och surfat in. Jättefin blog! Har funderat över att spinna eget garn men är ännu bara i tankestadiet. Kanske är det en slända som behövs för att väcka intresset......

    SvaraRadera
  64. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  65. Hej, hittade hit från ullfulls blogg, har redan lagt till din som en favorit att följa! Sjölvklart vill jag vara med i utlottningen!

    Mvh Maria L

    / maijjus@hotmail.com

    SvaraRadera
  66. Jag vill också vara med i utlottningen - hitta precis till din blogg - är beroende av stickbloggar så den får också flytta in på bloglovin. :) underbara sjalar - önskar jag också skulle kunna sticka en sjal en dag...

    SvaraRadera
  67. Åh, jag vill vara med i utlottningen för en sån fin slända skulle jag gärna vinna. Jag länkar från min blogg också.
    /Clara

    SvaraRadera
  68. Hej!
    Vill gärna vara med i utlottningen, har även länkat från min blogg.

    Hittade hit just eftersom jag läste på en annan blogg om utlottningen. Fin blogg du har, du verkar skriva om sånt jag är intresserad av så den är inlagd i readern.

    SvaraRadera
  69. Hittade hit via en notis om utlottningen, och din blogg åker in i inspiarationsmappen på min rss-feed på studs! Bilder och språk som inspirerar, ser fram emot att följa bloggandet.

    Och så vill jag ju också vara med och få en chans att vinna vackra handgjorda sländor förståss. Och jag länkar i min blogg.

    SvaraRadera
  70. Å vad gärna jag skulle bilja att en av dina vackra sländor flytter hem till mig - den skulle få ett bra hem här! Jag har länkat från min blogg också, så nu hoppas jag på dubbelchans!

    Varför jag läser din blogg? Jag hittade hit via Fale Artut, och blev väldigt förtjust - du skapar vackra saker både i ull och träd och har en skrivstil som gör att det känns som man kommit hem till en gammal vän!

    SvaraRadera
  71. Hej!
    Jag vill gärna vara med i utlottningen!

    Hittade hit genom en länk till din fantastiska Harunisjal och har stannat kvar! Jag blir så inspirerad av dina foton! :)

    SvaraRadera
  72. Du är poppis, jisses vad många svar! Du vet i alla fall hur man marknadsför sig! ;)

    SvaraRadera
  73. Jag vill också vinna sländor! Jag älskar sländor, och dina hemsvarvade är ju så vackra!
    Jag läser din blogg för att jag blir så inspirerad av alla vackra saker du gör. Jag blir ju sugen på att härma det mesta :) Att du tar så vackra bilder på allt gör ju inte saken sämre. Och det är väldigt trevligt med spinnrelaterade bloggar.

    SvaraRadera
  74. jag vill gärna vara med, vilken otroligt fin utlottning!
    Varför bloggen läses..? Ja, alla som gör vackra saker förtjänar att uppmärksammas^^

    SvaraRadera
  75. Jag är hemskt gärna med o tävlar om så fina sländor. Har aldrig testat, men är väldigt sugen. Hittade till din blogg pga utlottningen o tycker du har en väldigt vacker o inspirerande blogg. Kommer definitivt kika förbi fler gånger.
    Länkar från min blogg: www.holgispysslar.blogspot.com

    SvaraRadera
  76. Åh, jag vill väldigt gärna vinna! Hittade hit via Clara stickar, har inte besökt dig förr men tittar gärna runt i din blogg, den ser fin ut vid första anblick. Angående spinningen så gick jag en kurs förra sommaren och det gav mersmak, även om det inte blev garn av det den gången. Får väl benämna mig glad amatör (om ens det, kanske bara glad) på det området. Ska genast länka!

    SvaraRadera
  77. Ute i sista sekunden, men det klart jag vill ha chansen att vinna en av dina fina sländor!
    Har länkat på min blogg.

    SvaraRadera
  78. Tack för inspirerande blogg, så otroligt fina saker du gör. Jag vill defintitivt vinna en slända!!

    SvaraRadera
  79. ok, det här kanske är i senaste laget men jag måste ju bara ta den här chansen. dina sländor är magiska.

    SvaraRadera
  80. Har länge varit så sugen på att testa detta med att spinna, så en sån här utlottning kan man ju inte missa. Har nyligen hittat till din blogg tack vare ditt mönster på de ljuvliga muddarna Elin. Nu har jag lagt till den till minja favoriter så jag kan titta in igen och se allt fint du gör.

    SvaraRadera
  81. En av Dina sländor skulle ju verkligen förgylla Ullrummet! Bara att veta att Du har gjort den är ju Extra! Kram!

    SvaraRadera
  82. Hej. Ja e ny här, kom via en länk i google. Jag skolle gärna vinna en slända. Jag bed min pappa o svarva mig en, för et halv år sen, men kanske ha bara glömde... han jobbar på som lärare på yrkesskolan så man skolle tro att det beror inte på at han inte har virke eller verktyg (; Hoppas Fru Fortuna tänker på mig nu då :) Och ifall jag vinner, kommer jag o ha en utlottning i min egen blog oxå.

    SvaraRadera
  83. mycket intressant, tack

    SvaraRadera