tisdag 23 juli 2013

Pop spots, den första. Samtidigt som acer-koftan blev fotograferad passade jag på att fotografera min första pop spots. Den blev både påbörjad och avslutad före den enorma, men hamnade liksom lite i skymundan. Här är den i alla fall, och i och med detta har jag inget mer avslutat projekt som inte har synts här.

Eller jo, nu när jag tänker på det så är det nog en vante här och ett par sockor hit och dit (som ligger i flyttkartonger nånstans) och jag har även ett helt mönster (!) med tillhörande kofta att visa, men bortsett från det så är jag ikapp.

Mönster: Pop spots igen. Väldigt beroendeframkallande mönster. Jag stickade den mindre versionen som synes.

Garn: Semilla Fino - ett garn jag inte stickat med tidigare, men absolut kommer att sticka med igen. Hemskt trevligt. Med stickor 4mm gick det åt precis ett nystan vitt och ett och ett halvt av det ljusgröna.

6 kommentarer:

 1. Jättefin sjal och fina färger!
  Jag har försökt att hitta den gulgröna Semilla Fino - är det den som heter Ochre nr. 107 ?
  Jag har länge tänkt att sticka den sjalen, så nu får det nog äntligen bli en....

  Yvonne

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja, det är precis den, och den är svår att få tag på, upptäckte jag när det första nystanet tog slut... Litet nystan i sthlm har den färgen i alla fall. :)

  SvaraRadera
 3. färgerna som du har valt till den lilla ser jättefina ut:)

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Jag har precis skrivit ut mönstret :) Blev så himla sugen när jag såg din stooora! Grön-grön eller petrol-grön bli min..

  SvaraRadera
 5. Åh. Så. Snygg! Och färgerna är ju bara helt fantastiska.

  SvaraRadera
 6. Åh så fin! Den blev jag verkligen sugen på att testa.

  SvaraRadera