onsdag 23 oktober 2013

Vad är det som händer?

 Men vad är det här?
 Jo jag har fått sypanik. Total sypanik. Det började för någon vecka sedan med att jag sydde en kjol (som jag visar en annan gång när jag har en fotomedhjälpare hemma) och sedan gick det raskt utför. Nu testar jag att sy efter ett mönster för första gången i mitt liv. Jag har spanat på klänningen Hawthorn ett tag och såg att man kan köpa mönstret och skriva ut själv - hur smidigt som helst! ...eller? Sextio A4-sidor senare (som man först måste klippa lite mindre och sedan tejpa ihop - för att sedan klippa ut mönsterbitarna) inser jag att det kanske varit värt att skicka efter mönstret och vänta lite. Men men, mönstret är hur fint som helst och jag hoppas att allt går bra, för jag vill verkligen börja sy mer egna kläder.
 Jag syr i linnetyg. Och snart är det klippt!

3 kommentarer:

 1. Nog för att jag gillar pussel men.....
  Vackert tyg du valt! Blir kul att se färdigt så småningom.

  SvaraRadera
 2. Jag har också ett sånt sysug! Tyvärr har jag ingen möjlighet till logiskt tänkande och gör aaaalltid fel när jag ska sy -.- Som tur är har jag massor av loppis- och ärvda tyger att öva mig på :) Fin klänning! Såna modeller tycker jag också om :)

  SvaraRadera
 3. Ser ut att kunna bli en finfin klänning! Jag har ju också drabbats av syfeber och köpte mig ett kjolmönster förra veckan, har dock inte klippt och pusslat ihop ännu, tror att mitt bara var på 36 sidor i alla fall :) Smidigt som du säger att få det direkt, men en hel del jobb!

  SvaraRadera