lördag 24 augusti 2013

På gång

 Just nu är jag i början och mitt i en massa stickningar vilket är väldigt roligt eftersom jag gillar att starta projekt men gör att det inte verkar hända så mycket här på bloggen. Det är ju förstås en illusion! Här över är en kofta med stjärnor på, jag stickar den uppifrån och ner och har just kommit förbi delningen för ärmarna, så nu är det långa varv med mest slätstickning och kommer så vara länge till...
 En liten kofta (eller heter det tröja när den inte har knäppning?) på gång! Provlapp stickad, när uträkningarna för maskantal osv är klara lägger jag upp.
 Årets första julklappsstickning är i gång!
 Islandskoftan har en ärm och oket kvar.
Till dessa två projekt finns bara skisser och tankar, men de är så nära uppläggning att de får vara med. Det översta entrådiga ska bli en barnkofta och det undre tvåtrådiga blir en till, omarbetad Siri.

Sen har jag förstås evighetsprojektet att virka fyrkanter, men det har jag visat förut och inte kommit märkbart längre på, så det får minsann vara.

5 kommentarer:

 1. Flera spännande!
  Det där med stjärnor låter intressant.
  (Men jag fikar lystet efter mer om flätade koftan nedan... Du skulle göra mönster? Att sälja? Jag drömmer Syfestival:) )

  SvaraRadera
 2. Här lyser verkligens flitens lampa:)

  SvaraRadera
 3. very beautifull projects!great!

  SvaraRadera
 4. Spännande! Ljuvliga bilder! Och nya projekt är de allra roligaste! ^.^

  SvaraRadera
 5. Spännande! Ljuvliga bilder! Och nya projekt är de allra roligaste! ^.^

  SvaraRadera