tisdag 19 november 2013

Kjolen och lite till.

Vi samlade ihop syskonskaran för att ta en lite lagom cheesy (ostig?) syskonbild att skriva ut i stort format till vår fader som fyllde 50 år i lördags. Så, här är vi alla samlade. Det blev ganska många bilder, men den här bilden blev det tex inte.
 ...och inte den här heller.
 Och nej tyvärr, inte den där vi alla tittar på katten... heller.
 Men efteråt kunde vi ta bilder på kjolen som allt började med - den som gjorde att jag började sy kläder. Jag hade köpt ett fint tyg och sydde en väldigt enkel kjol, av enbart raka bitar. Jag blev så nöjd med den att det helt enkelt behövde bli fler kläder.

Avslutningsvis en bild på familjens sura katt, som spankulerade rakt förbi oss och demonstrativt satte sig med ryggen emot oss.

6 kommentarer:

 1. Vilka fina systrar ni är!
  Hur och var och FÅR jag tag i Siri-mönstret någon stans?

  SvaraRadera
 2. Ni är så fina! Det är Siri-koftan också, och den nya, korta modellen såg jag nyss på Eddys blogg. Kommer mönstret till den att gå att köpa via Ravelry?

  SvaraRadera
 3. Du är så fin i brunt! Jag har fått för mig att jag inte passar i det, men jag kanske borde ta steget och våga, precis som med färgen gult som jag visst heller inte kan ha (fast jag köpt garn till en hel kofta i gult nu...)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder :) Vi är också 4 systrar i min familj men inte så lika (enligt oss iaf ;P) Kjolen var jättefin! Du får gärna beskriva lite mer hur du gjorde. Behöver fler kjolar till vintern!

  SvaraRadera
 5. Vilka fina kort och vilken fin kjol!

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder på er syskon! Och kjolen är alldeles ljuvlig :)

  SvaraRadera